Certificacións
Outras certificacións
A Rosaleira fundouse a finais dos anos 40, e durante moitos anos foi a única fábrica de conservas vexetais de Galicia. O mirabel en almíbar foi unha das súas primeiras conservas e posteriormente, a finais dos anos 60, A Rosaleira comezou a producir grelos en conserva. Desde entón, manteñen o compromiso de elaborar as súas verduras, froitas e hortalizas da forma máis natural, sen aditivos nin conservantes. Actualmente estrean a gama BIO, con tomate, fabas de Lourenzá e grelos de Galicia.
Produtos/Servizos
- Conserva de grelos da IXP Grelos de Galicia «A Rosaleira»
- Conservas de pataca da IXP Pataca de Galicia «A Rosaleira»
- Conservas de mirabeles en almibre «A Rosaleira»
- Conservas de faba de Lourenzá (IXP) procedentes de agricultura ecolóxica «A Rosaleira»
- Conservas de grelos da IXP procedentes de agricultura ecolóxica «A Rosaleira»